torstai 19. marraskuuta 2009

Sauvakävelyä?!


No, nyt sekin päivä on sitten nähty: minä hankin kävelysauvat. Epäuskoisena ja lievästi häpeilevän oloisena esittelin niitä avopuoliskolleni; yhtä epäilevän näköisenä hänkin ne otti käteensä ja testasi ne ensimmäisellä koekävelykierroksella. Päivää myöhemmin hän kävi ostamassa itselleen omat.

Nyt me sitten kävelemme rinta rinnan merenrantaa pitkin osan yhteistä työmatkaamme; puolimatkassa erkanemme kumpikin omaan suuntaamme toistemme perään kuikuillen. Tuulipuvut vain puuttuvat!

Kaikista ennakko-oletuksistani huolimatta on pakko myöntää, että voi kun se on kivaa! Halutessaan saavat allitkin oikein kunnolla kyytiä, mutta päivinä jolloin ei ihan yhtä paljon puhtia löydy, saavat hartiat kuitenkin työpäivän päätteeksi mukavat irrottelut ja pikkutreenit. Sen lisäksi tulee hyötyliikuntaefekti kaikkein parhaiten hoidettua samalla: töihin on kuitenkin mentävä, joten miksen hoitaisi yhden tai kaksi viikon sporttiannosta samalla kertaa? Näin helposti saa ainakin minun liikuntaomantuntoni hiljennettyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti