sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Elämän pikku kummallisuuksia

Ei missään erityisessä järjestyksessä:
Alkuperäinen kuva löytyy täältä.
  1. Jos koko vuoden tilastoja verrataan, miksi työpaikan perjantaipulloarvonnan voitot keskittyvät lähinnä samalle 2-3 henkilölle, vaikka arvontaan osallistujia olisi pitkälti toistakymmentä?
  2. Miksi irtohiukset kertyvät villatakeissa kainaloihin?
  3. Miksi ravintolassa aina juuri minun tilaukseni unohdetaan tai mokataan tai jokin muu menee minun kohdallani pieleen?
    (En ole ainut, joka on tähän kiinnittänyt huomiota.)
  4. Mistä keittiöömme ilmestyy kaunis perhonen keskellä pimeintä talvea?
  5. Mitä perhoselle tulisi tehdä?
  6. Miten hyvät ystävät tai pariskunnat sattuvat usein ajattelemaan samaa asiaa tismalleen samaan aikaan, vaikkei siitä olisi puhuttu moneen tuntiin tai päivään?
  7. Miksi joihinkin ihmisiin törmää Turussa jatkuvasti kadulla, vaikka ei seuraisikaan mitään tiettyä päivärytmiä ja toisiin puolestaan ei ikinä?
  8. Miksi kuitit ja lappuset eivät katoa kaaokseenkaan niin kauan kun ei siivoa ja miksi niitä ei ikinä löydy mistään, kun kaikki on järjestyksessä?

2 kommenttia:

  1. Hmm, minäkin kuulun ihmisiin, joilla tilaus menee aina ravintolassa/kahvilassa mönkään, vaikka muilla ei. Erityisesti täällä Hollannissa, vaikka puhun tosi hyvää englantia (en yleensä avintolassa tilaa hollanniksi). Viimeksi ravintolassa kävi niin, että tarjoilija tuli pahoittelemaan, ettei tilaamaani ruokaa voikaan tehdä, koska yksi ainesosa puuttui...

    VastaaPoista
  2. Meitä on näköjään tässä maailmassa useampikin :) Tilaukset unohtuu ja niiden taas tunnin jälkeen mieleen muistuessa todetaan, että kyseistä ruokaa ei olekaan tänään saatavilla; coktail-lasit hajoaa kauniisti kilistellessä; ruuasta löytyy omituisia ainesosia, kuten kiveäkin kovempia sienen kantoja tai kastiketölkin kartonkikulmia... Onneksi välillä sekaan mahtuu myös laskusta unohtunut viinilasi tai hyvitykseksi saatu superhyvä espresso ja jälkiruoka!

    VastaaPoista